Forumregels

Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #443
   Het bestuur
   Moderator

   Beste leden,

   Dit forum is uitsluitend bedoeld voor:

   1. het uitwisselen van moestuintips en moestuinervaringen

   2. het aanbieden van of vragen om plantmateriaal, zaai- en pootgoed en andere
    spullen die direct met tuinieren te maken hebben.

   3. vragen over de werking van het forum

   Gelieve discussies over onze statuten, huishoudelijke reglement of beleid van het bestuur s.v.p. niet via het forum te voeren maar rechtstreeks met het bestuur.(volkstuinverenigingvianen@gmail.com).

   Het ledenforum is een digitale ontmoetingsplek voor onze leden. Het forum is geen chatbox, dus geen whatsapp-achtig geleuter beginnen over koetjes en kalfjes, waar niemand op zit te wachten. Houdt het zakelijk.

   Het forum is ook niet bedoeld als reclamezuil voor merken. Dus geen logo’s e.d. in beeld brengen s.v.p . Verwijzingen naar websites die met moestuinieren te maken hebben of moestuingereedschap e.d. aanbieden zijn wel toegestaan.

   Forumdeelnemers dienen zich respectvol naar elkaar en anderen op te stellen en zich te onthouden van discriminerende, sexistische, pesterige of andere respectloze uitlatingen, alsmede uitlatingen die daartoe aanzetten. Eveneens verboden zijn bedreigingen en uitlatingen die aanzetten tot geweld of haat.

   Bovenstaande lijst met vanzelfsprekende beperkingen is niet uitputtend. Het bestuur kan hier nog beperkingen aan toevoegen.

   Op het forum geplaatste onderwerpen en reacties die in strijd zijn met bovengenoemde richtlijnen worden verwijderd. De betreffende leden krijgen daarna hierover bericht van het bestuur met het verzoek voortaan de richtlijnen in acht te nemen. Wordt voor de tweede keer een overtreding geconstateerd, dan wordt het lid de toegang tot het forum ontnomen.

   Bij ernstige overtredingen zal het bestuur het  betreffende lid direct (zonder waarschuwing vooraf) de toegang tot het forum ontnemen en zullen de berichten in kwestie worden verwijderd.

   Het bestuur

Weergave van 0 geneste reacties
 • Het onderwerp ‘Forumregels’ is gesloten voor nieuwe reacties.