P39 verkoop van fruitbomen

Weergave van 1 genest antwoord
 • Auteur
  Berichten
  • #1477

   Tuin P39
   FRUITBOMEN TE KOOP
   Gieser Wildeman (Aantal: 5 st)
   Omschrijving: Is ca.2,5 meter hoog en geeft vrucht. Kan makkelijk teruggesnoeid worden (naar ongeveer 1,70 cm.) en gemodelleerd in een kleiner en smaller formaat. Het gaat om een laagstam, wel zelf uitgraven en vervoeren naar de eigen tuin. Je hebt geen vervoerskosten en het is goedkoper dan bij wat voor leverancier dan ook. De kwaliteit van de peren is uitstekend. Reserveer daarom op tijd deze boompjes via mijn nummer 0614473735 Pas in het najaar kunt u de boom het beste verpoten, maar wie het eerst komt het eerst maalt. Wees op tijd, want dit aanbod wordt ook via Marktplaats gedaan. Leeftijd van de bomen is ongeveer 7 jaar, De bomen staan 2,5 jaar op P39.
   Prijs: 60 euro per stuk (voor de beeldvorming: ruim 100 euro + vervoerskosten bij een kweker)
   Aanbieding: 250 euro voor alle 5 de bomen
   Kersenbomen (zoete kers: Prunus avium Karina) (aantal:6.st.)
   Omschrijving: Is ca.3 meter hoog en geeft vrucht. Kan makkelijk teruggesnoeid worden (naar ongeveer 200 cm.) en gemodelleerd in een kleiner en smaller formaat. Het gaat om een laagstam, wel zelf uitgraven en vervoeren naar de eigen tuin. De bomen moeten in het najaar sowieso teruggesnoeid gaan worden, omdat dit nog niet eerder is gedaan omdat zij alle ruimte hebben gekregen om aan te slaan en groter te worden. Dat betekent dat de gesteltakken nog mooi naar eigen wens gesnoeid kunnen worden. Je hebt geen vervoerskosten en het is goedkoper dan bij wat voor leverancier dan ook. De kwaliteit van de peren is uitstekend. Reserveer daarom op tijd deze boompjes via mijn nummer 0614473735 Pas in het najaar kunt u de boom het beste verpoten, maar wie het eerst komt het eerst maalt. Wees op tijd, want dit aanbod wordt ook via Marktplaats gedaan.
   Prijs: 45 euro per stuk (voor de beeldvorming: ruim 80 euro + vervoerskosten bij een kweker)
   Aanbieding 240. euro voor alle 6. bomen.
   Pruimenboom (Aantal: 1 st)
   Omschrijving: Is ca.2,5 meter hoog en geeft zeer veel vrucht. Kan makkelijk teruggesnoeid worden (naar ongeveer 200 cm.) en gemodelleerd in een kleiner en smaller formaat. Het gaat om een laagstam die solitair is opgegroeid en daardoor een prachtige ronde kroon heeft ontwikkeld. Wel zelf uitgraven en vervoeren naar de eigen tuin. De smaak is geweldig lekker. De bomen moeten in het najaar sowieso teruggesnoeid gaan worden, omdat dit nog niet eerder is gedaan omdat zij alle ruimte hebben gekregen om aan te slaan en groter te worden. Dat betekent dat de gesteltakken nog mooi naar eigen wens gesnoeid kunnen worden. Je hebt geen vervoerskosten en het is goedkoper dan bij wat voor leverancier dan ook. De kwaliteit van de peren is uitstekend. Reserveer daarom op tijd deze boompjes via mijn nummer 0614473735 Pas in het najaar kunt u de boom het beste verpoten, maar wie het eerst komt het eerst maalt. Wees op tijd, want dit aanbod wordt ook via Marktplaats gedaan.
   Prijs: 20 euro per stuk (voor de beeldvorming: ruim 40 euro + vervoerskosten bij een kweker)
   Appelbomen 10st.(Elstar, Jonagold, Delbar)
   Delbar: appeltaartappel
   Elstar: eetappel
   Jonagold: eetappel.
   Prijs: 15 euro per stuk (voor de beeldvorming: ruim 30 euro + vervoerskosten bij een kweker)
   Aanbieding: wil je meerder bomen,dan kan er altijd er een mooi prijsje van gemaakt worden.
   Rabarberplanten
   3 euro per stuk (er staan in de tuin ca. 15 planten).
   Opgelet: Ik heb ook nog een ouderwetse Sterappel. Bekend uit vroeger tijden: die felle rode appels! (30 euro)
   1 Vijgenboom(pje) 10 euro

   ————————————————————————————————————————————–
   Laatste opmerking: Als u een combinatie wilt van bomen o.i.d. dan is dat altijd mogelijk. We kunnen dan altijd ook naar de prijs kijken.
   Contactpersoon: J.C. van der Net
   Tel: 0614473735
   Afspraak: eerst graag contact, voordat u aan de slag gaat!

  • #1598
   Sjaak Samson
   Bijdrager

   BIJ een kweker ben je wel een stukje goedkoper uit,hoef je niet te graven.

Weergave van 1 genest antwoord
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.